Sponsorervaringen

Referenties

 • Willem Vermeulen
  Willem Vermeulen Zuyderleven

  “Bewuste keuze Zuyderleven leverde gewenste resultaat”

  Exclusive Business Partner en financieel dienstverlener en makelaar Zuyderleven koos heel bewust voor Outdoor Brabant als evenement voor relatiemarketing. Directeur Willem Vermeulen en het team van Zuyderleven waren alle dagen op Outdoor Brabant te vinden maar hadden hun grote relatie ontvangst op de zondag van het evenement gepland.

 • Juliette Post
  Juliette Post De Menner

  “Vooral de zaterdag van Outdoor Brabant is echt onze dag”

  Het is niet verwonderlijk dat De Menner met een zeer compleet assortiment mensport artikelen juist op Outdoor Brabant z’n klanten tegenkomt. “We hadden een prachtige plek dit jaar en alles was netjes geregeld,” zegt Juliette Post van De Menner. “Vooral de zaterdag van Outdoor Brabant is echt onze dag, vooral bezoekers die naar de marathon komen kijken zijn geïnteresseerd in ons nogal specifieke assortiment van mensport produkten. Dat is voor ons erg de moeite waard. En je begrijpt dat wij natuurlijk uitkijken naar 2015 en 2016 met de wereldkampioenschappen mennen.” 

 • Willem de Keijzer
  Willem de Keijzer Rotsvast & De Keyzer Zekerheid

  “We hebben er weer veel lol en baat van gehad dit jaar!”

  Onze business is ‘people’s business’, daarom maken wij van onze stand op het Kamsteeg Tuinenplein een gezellige ontmoetingsplaats. We nodigen onze relaties uit om aan de buitenbar een drankje en een hapje te komen halen en dat blijkt op prijs gesteld te worden. Daarnaast delen we nog leuke gadgets uit aan de bezoekers van het evenement, kleine nuttige dingetjes die je tijdens Outdoor Brabant kunt gebruiken. We hebben het hartstikke druk gehad en niet alleen onze gasten hadden er plezier in, wij ook!”

 • Marco de Smit
  Marco de Smit Ricoh

  “Een geweldig evenement: hoogstaand, gastvrij, met een bourgondische uitstraling. Prima geschikt om bestaande klanten op een andere manier te leren kennen en om aan anderen onze toegevoegde waarde uit te leggen.”

  Wie Ricoh zegt, denkt aan printers en kopieermachines. “Maar wij leveren veel meer”, zegt Marco de Smit. “Wij helpen bedrijven aan complete oplossingen. Klanten kunnen bij ons terecht met een uitdaging, de oplossing kan bestaan uit multifunctionele printers, software zoals bijvoorbeeld digitaal factureren en archiveren, audiovisuele apparatuur, et cetera. Wij leveren maatwerk.”

  Ricoh is een van de Exclusive Business Partners van Outdoor Brabant, de selecte groep sponsors, die meedenken in het beleid en de toekomst van het evenement. Maar Ricoh helpt ook concreet mee aan de realisatie van het komende WK ponymennen. Net als in voorgaande jaren zorgt Ricoh weer voor alle printers, toners en papier nodig voor alle startlijsten, uitslagen en andere wedstrijddocumenten.

Ja, ik wil graag Founder worden van Outdoor Brabant


Aanmelden voor onze nieuwsbrief