Promenade

Hét gezellige centrum van Outdoor Brabant!

Afgelopen jaar is gekozen voor een nieuwe indeling van de Prinsenhoeve. En dat bleek een groot succes. Na aankomst bij de prachtige monumentale boerderij met bakhuisje wandel je via prestigieuze promenade naar de VIP tent en naar de pistes waar het sportieve spektakel plaatsvindt.

De standhouders bieden een diversiteit aan producten aan, zowel voor de paardensportliefhebber als voor levensgenieters en outdoor avonturiers. Ook is er een gevarieerd horeca aanbod. Verschillende foodtrucks om de honger te stillen en een gezellige bar voor een drankje. Op donderdagavond verandert het terrein in de ultieme lounge plek voor de After Summer Lounge.

 

Zelf met een stand op Outdoor Brabant staan?

Zo'n 50.000 bezoekers komen jaarlijks naar Outdoor Brabant. Uw producten of diensten presenteren op de promenade  is dus heel interessant. Een stand bestaat uit een pagode tent van 4x4 of 6x6 meter met zeilwanden en een houten vloer. Op de voorzijde van de stand zal uw naam vermeld worden d.m.v. een bord. Alle stands zijn voorzien van een stroomaansluiting. Als standhouder heeft u recht op 2 parkeerkaarten voor de bezoekersparkeerplaats en kunt tegen een speciale prijs kaarten voor de VIP-tent bestellen.

                              

Promenade

Er zijn diverse stands beschikbaar op de Promenade. Reserveer direct uw standruimte hier. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Emmy Poppelaars (V2 Facility) via e.poppelaars@v2-facility.nl. 

Stand promenade ‘t Bakhuis:

  • 4 x 4 meter stand tent inclusief houten vloer en elektra € 800,- (exclusief BTW)
  • Vrije ruimte 10m2 inclusief elektra € 500,- (exclusief BTW)

Stand promenade Prinsenhoeve:

  • 4 x 4 meter stand tent inclusief houten vloer en elektra € 1.000,- (exclusief BTW)
  • Vrije ruimte 10m2 inclusief elektra € 500,- (exclusief BTW)

                                                                 

 

Ja, ik wil graag Founder worden van Outdoor Brabant


Standhouders

Aanmelden voor onze nieuwsbrief