Praktisch informatie: Bezoekers

Van 7 tot en met 10 september staat de Prinsenhoeve in het teken van internationale en nationale hippische topsport. Naast de internationale mentop zullen ook de regionale springtoppers zicht weer melden op de Prinsenhoeve. 

Outdoor Brabant is het grootste hippische outdoor evenement van ons land met naast het mennen een interessant programma met nationale springrubrieken.

Behalve hippische topsport is Outdoor Brabant door de jaren een belangrijke zakelijke ontmoetingsplaats geworden en vindt u tijdens het evenement ook Brabantse gezelligheid en activiteiten voor jong en oud.  

Van donderdag tot en met zondag bieden de standhouders op de Outdoor Fair  een groot assortiment producten aan en kunt u genieten van een hapje of een drankje bij de verschillende bars en foodtrucks in de Outdoor Fair of in de Brasserie.

Toegang & Parkeren

Op donderdag en vrijdag is landgoed de Prinsenhoeve vrij toegankelijk. Als u een bezoek brengt aan de Prinsenhoeve op zaterdag en zondag heeft u een toegangskaart nodig. Deze kaarten kunt u tegen een voordelig tarief vooraf online kopen.

Voor een parkeerkaart betaalt u alle dagen. Komt u met de fiets? Er is een grote fietsenstalling waar u gratis uw fiets kunt parkeren.

Koop hier uw kaarten!

Koop hier uw kaarten!

Programma

Programma

Show

Show

Outdoor Fair

Outdoor Fair

Horeca

Horeca

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid


Aanmelden voor onze nieuwsbrief