Praktisch informatie: Bezoekers

Van 31 augustus tot en met 4 september staat de Prinsenhoeve in het teken van internationale hippische topsport. De beste vierspanrijders ter wereld strijden dan om een felbegeerde wereldtitel tijdens het WK Vierspannen. Naast de internationale mentop zullen ook de nationale spring- en dressuurtoppers zicht weer melden op de Prinsenhoeve. 

Outdoor Brabant is het grootste hippische outdoor evenement van ons land met naast het mennen een interessant programma met internationale eventing en nationale spring- en dressuurrubrieken.

Behalve hippische topsport is Outdoor Brabant door de jaren een belangrijke zakelijke ontmoetingsplaats geworden en vindt u tijdens het evenement ook Brabantse gezelligheid en activiteiten voor jong en oud. Voor de jeugd heeft Monkey Town Breda een compleet kinderdorp ingericht. De drukbezochte After Summer Lounge op donderdagavond beleeft dit jaar z’n vierde editie en heeft als bijnaam ‘Ibiza in Breda’ gekregen.

Van donderdag tot en met zondag bieden ca. 80 standhouders op de Outdoor Fair en het Kamsteeg Tuinenplein een groot assortiment producten aan en kunt u genieten van een hapje of een drankje bij de verschillende bars en foodtrucks in de Outdoor Fair of in de Brasserie.

Toegang & Parkeren

Op woensdag  is landgoed de Prinsenhoeve vrij toegankelijk. Als u een bezoek brengt aan het WK Vierspan of de andere activiteiten op de Prinsenhoeve heeft u een toegangskaart nodig. Deze kaarten kunt u tegen een voordelig tarief vooraf online kopen.

Voor een parkeerkaart betaalt u alle dagen. Komt u met de fiets? Er is een grote fietsenstalling waar u gratis uw fiets kunt parkeren.

Koop hier uw kaarten!

Koop hier uw kaarten!

Programma

Programma

Show

Show

Jeugdmiddag

Jeugdmiddag

Outdoor Fair

Outdoor Fair

Horeca

Horeca

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid


Aanmelden voor onze nieuwsbrief