Als vrijwilliger meewerken aan Outdoor Brabant

Een grootschalig hippisch topsport evenement als Outdoor Brabant vraagt een enorme organisatie. Gelukkig beschikken we over een groot team van sponsors, partners, vrijwilligers en vaste medewerkers.

Veel van de vrijwilligers die aan het evenement meewerken zijn al vele jaren verbonden aan Outdoor Brabant. Naast deze trouwe groep komen er regelmatig nieuwe vrijwilligers bij om “vacatures” of nieuwe functies in te vullen. Iedereen doet dat met veel enthousiasme en vanuit zijn specialiteit of belangstelling. Het is een geweldige ervaring om samen aan zo’n mooi evenement te werken en het geeft een unieke kans om de sport van nog dichterbij te beleven.

Outdoor Brabant kan ook rekenen op de vrijwillige ondersteuning van de Hippische Partners: Stal Sintels, Hoeve Galderzicht, Hippisch Centrum Breda en ROC Prinsentuin.

Wilt u als vrijwilliger meewerken aan Outdoor Brabant? Dat kan op verschillende plaatsen en manieren, denk aan informatie geven aan de gasten, als controleur bij de hindernissen in het parcours, etc. Voor meer informatie neem contact op via info@outdoorbrabant.nl of bel 010 - 266 41 80 (vraag naar Marleen Schuurman).

Ja, ik wil graag vrijwilliger worden

Ik wil meer informatie over vrijwillige functies


Aanmelden voor onze nieuwsbrief