Over Outdoor Brabant

Outdoor Brabant is uitgegroeid tot een van de grootste hippische outdoor evenementen van ons land. Met jaarlijks zo’n vijftigduizend bezoekers die de hippische hoogtepunten, zoals NK’s eventing en mennen, WK aangepast sporten mennen en het EK vierspannen bijwonen. In 2015 organiseerde Outdoor Brababt het FEI wereldkampioenschap ponymennen waar Bram Chardon zijn wereldtitel prolongeerde en in 2016 stond het FEI WK Vierspan Paarden op de agenda waar Boyd Exell onverslaanbaar was als individuele combinatie en het Nederlandse team met IJsbrand Chardon, Koos de Ronde en Theo Timmerman goud behaalde. 

Outdoor Brabant is al vele jaren een graag en druk bezocht evenement, ook vanwege de gezellige Outdoor Fair en de belangrijke netwerkmogelijkheden voor het bedrijfsleven. Het evenement geeft sporters alle gelegenheid uit te blinken in hun discipline. Bezoekers hebben ruime gelegenheid om te genieten van de hippische sport en het aanbod van de Outdoor Fair Communicated by BN De Stem.

Sponsoren hebben Outdoor Brabant inmiddels ontdekt als hét netwerkmoment na de zomervakantie om de juiste contacten te leggen en te onderhouden.

Samen met de partners uit bedrijfsleven, onderwijs, overheid en sport wil het bestuur de prominente positie op de internationale hippische agenda verankeren en uitbouwen en ziet zij mogelijkheden om het evenement een tot een belangrijk platform uit te bouwen voor sport, onderwijs, overheid en bedrijfsleven binnen de regio West-Brabant.

Ja, ik wil graag Founder worden van Outdoor Brabant

Ja, ik wil graag vrijwilliger worden


Aanmelden voor onze nieuwsbrief