Wegens succes geprolongeerd Outdoor Brabant Businessdagen

Wegens succes geprolongeerd Outdoor Brabant Businessdagen
Ondernemers zien evenement als vliegende start van business seizoen Wegens het succes van afgelopen jaar treffen ondernemers elkaar ook dit jaar op de eerste twee dagen (4 en 5 september) van Outdoor Brabant tijdens de Issue Outdoor Brabant Businessdagen.

Deelnemers aan de Issue Outdoor Brabant Businessdagen mogen hun relaties uitnodigen voor het evenement dat van 4 t/m 8 september plaats vindt op Landgoed de Prinsenhoeve in Breda. De Issue Outdoor Brabant Businessdagen zijn dit jaar grootser opgezet dan afgelopen jaar. Met workshops, seminars en andere zakelijke ontmoetingen waarbij de ondernemers en hun gasten gebruik kunnen maken van uitstekende cateringvoorzieningen. Ook het BNI ontbijt op donderdagochtend, met dit jaar meer dan 250 deelnemers, staat wederom op het programma.

“We merken dat Outdoor Brabant een uitstekende ambiance voor het bedrijfsleven is,” zegt Ton Overeem, voorzitter van Outdoor Brabant.  “Samen met Issue hebben we de juiste formule gevonden. Zakendoen met een ‘open mind’ in een inspirerende omgeving.”

Outdoor Brabant, dat de ambitie heeft om uit te groeien tot een nationaal hospitality-evenement, wordt steeds meer hét platform voor zakelijk West-Brabant. Hét Hippische evenement na de zomervakantie biedt mogelijkheden voor iedere zakelijke partner, zoals de Issue Outdoor Brabant Business Dagen, een stand op het Kamsteeg Tuinenplein of de Outdoor Fair, het Founderschap en diverse hospitality- en exposure mogelijkheden.  Deelnemen aan de Issue Outdoor Business Dagen kost € 500 (ex BTW). Klik hier voor meer informatie over het programma en het aanmeldformulier.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief