We zoeken nog enkele vrijwilligers voor Outdoor Brabant

We zoeken nog enkele vrijwilligers voor Outdoor Brabant

Een grootschalig hippisch topsport evenement als Outdoor Brabant vraagt een enorme organisatie. Gelukkig beschikken we over een groot team van sponsors, partners, vrijwilligers en vaste medewerkers.

Veel vrijwilligers zijn al vele jaren verbonden aan Outdoor Brabant. Naast deze trouwe groep komen er regelmatig nieuwe vrijwilligers bij om “vacatures” of nieuwe functies in te vullen. Iedereen doet dat met veel enthousiasme en vanuit zijn specialiteit of belangstelling. Het is een geweldige ervaring om samen aan zo’n mooi evenement te werken en het geeft een unieke kans om de sport van nog dichterbij te beleven. Voor de komende editie kunnen we nog een aantal vrijwilligers gebruiken:

Gastheer/vrouw bij entree voor VIP en bij de entree VIP-tent

Vrijdag 8 september, zaterdag 9 september, zondag 10 september

Als gastvrouw/heer help je mee om de VIP’s te ontvangen bij de entree van het Outdoor Brabant terrein. Bij de entree ontvangen VIP’s op vertoon van hun toegangskaart een polsbandje voor de VIP-tent. Bij de VIP-tent staat een beveiliger om te controleren. In de VIP-ruimte zijn er verschillende ruimtes voor diverse sponsoren. De gastvrouw/heer in de VIP-tent wijst de VIP’s naar de juiste ruimte in de VIP-tent.

 

Veldverzorger + hand- en spandiensten

Zaterdag 9 september

Als veldverzorger draag je er zorg voor dat de juryleden en vrijwilligers aan niks ontbreekt. Je brengt regelmatig drinken en wat lekkers rond volgens een vast schema.

 

Kassa

Zaterdag 9 september en zondag 10 september

Aan het begin van het terrein is de kassa. Op zaterdag en zondag is er toegangscontrole. Bezoekers die nog geen ticket hebben gekocht in de voorverkoop kunnen hun ticket aan de kassa kopen en komen bij jou terecht. Kassa ervaring is een pré.

 

Toegangscontrole publiek

Zaterdag 9 september en zondag 10 september

Op zaterdag en zondag wordt de toegang gecontroleerd van het publiek. Alle toeschouwers hebben of een E-ticket of een ticket dat zij gekocht hebben aan de kassa. De E-tickets dienen bij de ingang gecontroleerd en/of gescand te worden. 

Rondleiders

Zaterdag 9 september

De rondleiders zorgen ervoor dat VIP-gasten die graag een rondleiding over het terrein willen van punt A naar punt B komen. Tussendoor kan je de gasten uitleg geven over de paardensport en het mennen in het algemeen (je krijgt een facts & figures document). Bij de verschillende punten aangekomen staat er een kenner die sportuitleg geeft.

 

Gastvrouw/heer perscentrum

Donderdag 7 september en vrijdag 8 september

Als gastvrouw/heer van het perscentrum zorg je dat het de pers niks ontbreekt, van koffie en thee tot startlijsten tot informatie over prijsuitreikingen en huldigingen. Uiteraard willen wij  dat het de pers aan niks ontbreekt. Als gastvrouw/heer van het perscentrum ben je, samen met het mediateam, het gezicht voor de binnen- en buitenlandse pers.

 

Parcourshulp Springen

Donderdag 7 september, vrijdag 8 september,  zaterdag 9 september,  zondag 10 september

We zijn op zoek naar parcourshulpen voor het springen. Hierbij help je het springparcours om te bouwen en tijdens de wedstrijd de afgevallen balken er weer op te leggen.

 

Heb je belangstelling en/of wil je meer informatie? Mail dan naar m.schuurman@outdoorbrabant.nl . Bellen mag ook, naar: 010 266 41 80


Aanmelden voor onze nieuwsbrief