VVV-evenementenfonds ondersteunt Outdoor Brabant.

VVV-evenementenfonds ondersteunt Outdoor Brabant

VVV Breda heeft het Evenementenfonds (uniek in Nederland!) opgericht om de beeldbepalende Bredase evenementen de mogelijkheid te bieden (nog) meer publiciteit te kunnen maken.

Uiteraard is Outdoor Brabant een van de bijna twintig evenementen die hieruit jaarlijks een bijdrage krijgen. Outdoor Brabant trekt immers deelnemers en bezoekers uit de hele wereld en heeft dit jaar zelfs een Wereldkampioenschap op het programma.

Netwerken

Bedrijven die via het fonds willen bijdragen aan de evenementen betalen € 650,00 per jaar, maar krijgen daar ook wat voor terug. De VVV organiseert voor hen zeer gewaardeerde netwerkbijeenkomsten waar zij ook bestuurders van evenementen ontmoeten. Zo voelen de bedrijven zich nog meer betrokken bij de organisaties die zij mede ondersteunen. De VVV biedt de bedrijven extra exposure middels bedankadvertenties in verschillende media en een vermelding op de VVV-site. Meer informatie over het VVV-evenementenfonds: www.vvvbreda.nl

Gek op Breda

Ook gek op Breda? Geef je op via marketing@vvvbreda.nl en laat twee weken als Stadsfacebooker aan iedereen weten waarom.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief