Vrijwilligers Outdoor Brabant geloven in toekomst

Vrijwilligers Outdoor Brabant geloven in toekomst
Tijdens de vrijwilligersbijeenkomst afgelopen weekend lieten ca. 50 vrijwilligers zich lekker verwennen met lekkere drankjes en hapjes bij het gezellige feestcafe van Marktzicht in Prinsenbeek. Zelfs OnsDoortje was van de partij. Natuurlijk werd er uitgebreid nagepraat over de editie 2013. Iedereen was nog vol verhalen over de prachtige sport, de gezelligheid en het geweldige weer.

Samen met het bestuur en het Management Team werd ook even stilgestaan bij wat verbeterpuntjes zodat we Outdoor Brabant in de komende jaren nog leuker kunnen maken.
Iedereen was het er over eens, we zijn op de goede weg samen en het gaat ons lukken! Immers Outdoor Brabant is uniek in Europa of zelfs in de wereld (innovatie/ ontwikkeling, breedte, kampioenschappen). Het bestuur, de medewerkers en alle vrijwilligers van Outdoor Brabant zijn klaar voor EK’s en WK’s in de toekomst.  En onze partners steunen ons in alle opzichten! 2014 wordt een overgangsjaar, met de NK’s mennen voor paarden en pony’s, naar 2015 waar we het WK mennen pony’s mogen organiseren en wie weet .... naar 2016, waar we kandidaat zijn voor het WK mennen paarden, het koningsnummer van het mennen!!


Aanmelden voor onze nieuwsbrief