Vierspanambities voor Sebastian Warneck

Vierspanambities voor Sebastian Warneck
De zesvoudig Duits kampioen tweespannen Sebastian Warneck heeft er onlangs zes paarden bijgekregen. Warneck wil graag deelnemen aan het WK tweespannen in Conty in augustus en hij wil aan de start komen op het WK vierspannen 2012 in het Duitse Riesenbeck.

Warneck slaagde afgelopen herfst met goede resultaten voor zijn tweede Staatsexamen en wil zich nu meer op de sport gaan concentreren. De zes nieuwe KWPN-ers in de leeftijd van zes tot acht jaar zijn afkomstige van de Italiaanse menner Jozsef Dibak die de paarden op een na via Riant aangekocht. Dibak liet de paarden al enige wedstrijdervaring opdoen. Naast deze zes nieuwe bruinen en schimmels houdt Sebastian de beschikking over zijn succesvolle WK-paarden. Deze paarden en een aantal paarden uit de nieuwe lichting worden voorbereid op het WK in Conty. Na de eerste wedstrijden zal dan duidelijk worden welke paarden definitief in aanmerking komen voor WK-deelname.
De 28-jarige Warneck wil vooruitlopend op het WK vierspannen in 2012 dit seizoen ook een aantal vierspanwedstrijden rijden.

Bron: Hoefnet.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief