Veel meer dan alleen printers

Veel meer dan alleen printers

Wie Ricoh zegt, denkt aan printers en kopieermachines. “Maar wij leveren veel meer”, zegt Marco de Smit. “Wij helpen bedrijven aan complete oplossingen. Klanten kunnen bij ons terecht met een uitdaging, de oplossing kan bestaan uit multifunctionele printers, software zoals bijvoorbeeld digitaal factureren en archiveren, audiovisuele apparatuur, et cetera. Wij leveren maatwerk.”
 

Dat verhaal kan de dealer van Ricoh in Zuid-West Nederland prima uitleggen tijdens  Outdoor Brabant. “Een geweldig evenement: hoogstaand, gastvrij, met een bourgondische uitstraling. Prima geschikt om bestaande klanten op een andere manier te leren kennen en om aan anderen onze toegevoegde waarde uit te leggen.”
Ricoh staat voor kwaliteit maar staat wat verder van het MKB af. “Maar vijf jaar geleden besloot Ricoh om met kleinere, zelfstandige ondernemers dichter bij de klant te gaan werken. Zo krijg je het beste van twee werelden.”
De Smit, zijn compagnon Rob Desiderio en hun tien medewerkers helpen nu klanten in heel West- en Midden-Brabant en Zeeland. Maar tijdens Outdoor Brabant is het tijd voor ontspanning. Daarbij hoort sinds vorig jaar ook het polyester Ricoh-paard, waarmee bezoekers graag op de foto gaan. “Daarmee kunnen ze dan weer een aardig prijsje winnen. Hoe later op de avond, des te leuker de foto’s…”  

Ricoh is een van de Exclusive Business Partners van Outdoor Brabant, de selecte groep sponsors, die meedenken in het beleid en de toekomst van het evenement. Maar Ricoh helpt ook concreet mee aan de realisatie van het komende WK ponymennen. Net als in voorgaande jaren zorgt Ricoh weer voor alle printers, toners en papier nodig voor alle startlijsten, uitslagen en andere wedstrijddocumenten.
 


Aanmelden voor onze nieuwsbrief