Van bitterbal tot kreeft met een grote glimlach

Van bitterbal tot kreeft met een grote glimlach
Purple is de huis cateraar van Outdoor Brabant. Tijdens Outdoor Brabant serveren ze zo’n 800 medewerkersmaaltijden, verzorgen ze de catering voor 2200 VIP gasten, serveren ze heerlijk lunches en diners in de Brasserie en het Koltec Riders Home en zorgen ze ervoor dat er in elke bar op alle pleinen lekkere hapjes en natuurlijk drankjes te krijgen zijn.

De oesterbar en The Big Green Egg zijn volgens Bart van Dongen, eigenaar van Purple, de grote aanraders tijdens deze editie van Outdoor Brabant. Purple presenteert hier het Exclusive Barbecue concept dat op locatie de meest heerlijke vlees en visgerechten uit de Big Green Egg tovert.

Tijdens Outdoor Brabant is het jonge en innovatieve team van Purple vijf dagen van ’s ochtends heel vroeg tot ’s avonds soms wel heel laat druk om iedereen culinair te verwennen. En dat doen ze met een grote glimlach!


Aanmelden voor onze nieuwsbrief