Tim Lips doet goede zaken bij dressuur eventing

Tim Lips doet goede zaken bij dressuur eventing
Zowel de deelnemers aan het CIC2* als die aan het CIC3* hebben de afgelopen twee dagen in de Van de Beeten Meulendijks Piste hun eerste prestaties geleverd. Tim Lips behaalde met Concrex Oncarlos een score van 74.04% / 38.9 strafpunten.

Hiermee gaat hij aan de leiding in het 3* klassement, gevolgd door de Zweedse Anna Nilson die met Luron 73.85% /39.2 strafpunten haalde, goed voor een tweede plaats in het klassement. De Pool Pawel Warzawski staat met Gondolier op de derde plaats. Tim Lips was bijzonder tevreden over z’n proef: “Ik had met Concrex Oncarlos vandaag al 2 keer gereden en kon de proef helemaal rijden zoals ik wilde.”

Bij het CIC2* gaat de Amerikaanse Mailyn Little aan de leiding met RF Tabasco. De combinatie behaalde 74.14% / 38.80 strafpunten. Tim Lips werd in deze klasse tweede met de 7 jarige schimmelruin Bayro (Casantos). Het was de eerste keer dat deze combinatie in de 2* startte en Tim Lips was blij met de behaalde 72.41% / 41.4 strafpunten. De Duitse Faye Füllgraebe werd derde met San Tino 2.

Morgen staat voor de eventingdeelnemers springen op het programma.

 


Aanmelden voor onze nieuwsbrief