Standhouders halen alles uit Outdoor Brabant

Standhouders halen alles uit Outdoor Brabant
Met 3 prachtige themapleinen bood de Outdoor Fair communicated by BN de Stem dit jaar een enorme variëteit aan de bezoekers van Outdoor Brabant. Veel standhouders hebben er bovendien alles aan gedaan om daar zoveel mogelijk rendement uit te halen. We vroegen een paar standhouders naar hun ervaringen.

De Menner (Van de Beeten Meulendijks Hippisch Plein)

Het is niet verwonderlijk dat De Menner met een zeer compleet assortiment mensport artikelen juist op Outdoor Brabant z’n klanten tegenkomt. “We hadden een prachtige plek dit jaar en alles was netjes geregeld,” zegt Juliette Post van De Menner. “Vooral de zaterdag van Outdoor Brabant is echt onze dag, vooral bezoekers die naar de marathon komen kijken zijn geïnteresseerd in ons nogal specifieke assortiment van mensport produkten. Dat is voor ons erg de moeite waard. En je begrijpt dat wij natuurlijk uitkijken naar 2015 en 2016 met de wereldkampioenschappen mennen.” 

Rotsvast & De Keyzer Zekerheid (Kamsteeg Tuinenplein)

Rotsvast & De Keyzer Zekerheid zijn zakelijke dienstverleners die gezamenlijk voor het 2e jaar een stand hadden gehuurd op het Kamsteeg Tuinenplein. Willem de Keijzer, directeur van De Keyzer Zekerheid: “We hebben er weer veel lol en baat van gehad dit jaar! Onze business is ‘people’s business’, daarom maken wij van onze stand op het Kamsteeg Tuinenplein een gezellige ontmoetingsplaats. We nodigen onze relaties uit om aan de buitenbar een drankje en een hapje te komen halen en dat blijkt op prijs gesteld te worden. Daarnaast delen we nog leuke gadgets uit aan de bezoekers van het evenement, kleine nuttige dingetjes die je tijdens Outdoor Brabant kunt gebruiken. We hebben het hartstikke druk gehad en niet alleen onze gasten hadden er plezier in, wij ook!”


Aanmelden voor onze nieuwsbrief