Staatsbosbeheer & Outdoor Brabant tekenen meerjarenovereenkomst

Staatsbosbeheer & Outdoor Brabant tekenen meerjarenovereenkomst

Vanmiddag is tijdens het FEI Wereldkampioenschap Ponymennen presented by Outdoor Brabant een meerjarige overeenkomst getekend door voorzitter Cees Meeuwis van Outdoor Brabant en Jelka Both, gebiedsmanager Brabant-West van Staatsbosbeheer. Het is de bedoeling om samen te gaan werken aan de toekomst van het evenement Outdoor Brabant en aan de ontwikkeling van het Mastbos.

Outdoor Brabant wordt georganiseerd op de Trippelenberg, wat een onderdeel is van het Mastbos. Een deel van de opbrengst van de kaartverkoop, wat dit jaar voor het eerst gedurende het weekend van Outdoor Brabant van toepassing is, zal geinvesteerd worden in een upgrade van de ruiterpaden in het Mastbos. Staatsbosbeheer viert dit jaar het 500-jarig bestaan van het Mastbos en grijpt het jubeljaar aan om aandacht te vragen voor de toekomst van het bos. 

"Wij vinden het belangrijk dat de ontwikkeling van ons evenement hand in hand gaat met de ontwikkeling van dit unieke natuurgebied," zegt Cees Meeuwis. "Wij streven ernaar om met Staatsbosbeheer een actief partnership te ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat dat voor iedereen mooie dingen gaat opleveren."

"We zijn er trots op dat zo’n bijzonder buiten-evenement jaarlijks in het Mastbos plaatsvindt. Samenwerking – inhoudelijk en financieel - is noodzakelijk om het Mastbos op orde en beleefbaar te houden voor deze en volgende generaties. We zijn dan ook erg blij met deze overeenkomst met Outdoor Brabant," zegt Jelka Both.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief