Springen eventing CIC2* en 3*

Springen eventing CIC2* en 3*
Bij het springen was er voor alle deelnemers aan de CIC2* en CIC3* voldoende uitdaging. Niemand kwam foutloos rond in het parcours dat Kris van Gelder voor de eventingruiters had gebouwd. Na het springen gaat in de CIC2* de Italiaanse Constanza Mantici aan de leiding met Educau, gevolgd door de Britse amazon Emma Humphrey met Zeus. De beste Nederlander is Jan van Beek

die met Winston twee springfouten in het parcours had en op dit moment op de vierde plaats in het tussenklassement staat. Hij wordt direct gevolgd door Tim Lips die met Akarlos vijfde staat.
Bij de CIC3* deelnemers moest de leider in het klassement na de dressuur Charlotte Dobrestberger met 3 springfouten een aantal plaatsen inleveren en staat nu op een 12e plaats in het tussenklassement. De Pool Kamil Rajnert gaat met een 2e plaats in de dressuur en slechts één springfout in het parcours vandaag nu aan de leiding. Raf Kooremans staat op de tweede en derde plaats in het tussenklassement en is met Cavalor Telstar  en Cavalor Chase the Moon de beste Nederlander. Alice Naber Lozeman wist een plaatsje op te schuiven en staat nu met Peter Parker op de vijfde plaats in het tussenklassement. Morgen de beslissende cross country!


Aanmelden voor onze nieuwsbrief