Sporters uitzwaaien in stijl tijdens Breda Hippique

Sporters uitzwaaien in stijl tijdens Breda Hippique
Farewell moment voor Nederlandse deelnemers Wereldruiterspelen Kentucky

Breda, 31 augustus 2010 - Op zaterdag 4 september as. worden de Nederlandse deelnemers aan de Wereldruiterspelen in aanwezigheid van Hare Majesteit de Koningin in Breda officieel uitgezwaaid door hun fans voordat ze naar de Wereldruiterspelen in Kentucky vertrekken.

Vanaf 11.00 uur ’s ochtends zullen Tim Lips (eventing), IJsbrand Chardon (vierspannen), Rieky Young (reining), Edward Gal (dressuur) en een van de springruiters uit het team handtekeningen sessies houden in de publiekstent. Om 16.30 uur zal de officiële Farewell plechtigheid plaatsvinden in de springpiste, met een eervolle ceremonie en een spectaculair optreden met Amerikaans tintje van de Future Guys. “We vinden het een geweldige eer dat al deze topsporters in Breda langskomen om afscheid te nemen van hun fans,” aldus Mathé Bögels, voorzitter van Breda Hippique.”Ik roep alle bezoekers op om op 4 september in het oranje gekleed te komen, dan wordt het nog feestelijker!”

Nederland is tijden de Wereldruiterspelen in maar liefst zeven disciplines vertegenwoordigd en maakt goede kansen op een flinke hoeveelheid medailles. Alle deelnemers, waaronder de regerend wereldkampioenen springen en vierspannen en de Europese kampioenen dressuur, zullen met hun bondscoaches en  andere teamleden aanwezig zijn op de Prinsenhoeve.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief