Prijs je rijk

Prijs je rijk
De deelnemers aan Outdoor Brabant zijn super gefocust. Ze hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: het winnen van hun rubriek. Voor de eer, voor de kroon op het harde werk. En vooruit, misschien ook een beetje voor de prijzen. Helemaal als het prijzenpakket is samengesteld door House of Pertijs, de luxe concept store voor horloges en juwelen uit Breda. House of Pertijs ondersteunt Outdoor Brabant voor de derde keer op rij en verzorgt de prijzen voor maar liefst acht gelukkige winnaars.

Eigenaar Paul Pertijs: "Outdoor Brabant is gewoon een van de mooiste evenementen in het zuiden. Een van de sociale hoogtepunten van het jaar voor de regio. Maar Outdoor Brabant is meer dan een regionale aangelegenheid, het heeft landelijke aantrekkingskracht ondermeer door het internationale deelnemersveld en de uitermate professionele opzet van het event. We sponsoren daarom graag." 

Dit jaar heeft House of Pertijs gekozen voor een selectie van lifestyle producten uit hun winkel aan de Parkstraat. Want in deze concept store vind je niet alleen de topmerken juwelen en uurwerken, maar ook high-end lifestyle producten zoals luxe tassen, gadgets en zelfs moderne kunst. En als House of Pertijs een selectie maakt, dan weet je zeker dat het bijzondere items zijn. Producten met flair, met een grap, met gevoel voor design. Zo bevat het prijzenpakket o.a. een trendy Spektre zonnebril, een wireless Bluetooth speakerset en een gelimiteerd en gesigneerd kunstboek. May the best (wo)men win!


Aanmelden voor onze nieuwsbrief