donderdag 3 september Vrouw&Zo;

Outdoor Brabant presenteert tweede editie Vrouw&Zo

Na het succes in 2014 zal tijdens Outdoor Brabant op 3 september a.s. voor de tweede keer 'Vrouw&Zo' plaatsvinden. Met Outdoor Brabant ambassadeur Marielle Bastiaansen als gastvrouw, worden vrouwen tussen 10.30 uur en 14.30 uur getrakteerd op verrassende workshops en presentaties, een modeshow, entertainment, een loterij met spectaculaire prijzen en ruime gelegenheid om lekker te shoppen en te lunchen. Een deel van de opbrengst van ‘Vrouw&Zo’ gaat ook dit jaar naar Pink Ribbon.

"We weten dat heel veel bezoekers naast alle sportieve hoogtepunten die Outdoor Brabant te bieden heeft- dit jaar zeker met het WK ponymennen- ook naar Outdoor Brabant komen voor de sociale en zakelijke ontmoetingsmogelijkheden," zegt Cees Meeuwis, voorzitter van Outdoor Brabant. "En dat hoort Outdoor Brabant ook te zijn, het platform in de regio waar rondom de sport mensen elkaar ontmoeten en een leuke dag hebben."
 
Deelname aan Vrouw & Zo kost €15,00 per person. Daarvoor krijgen de deelnemers een ontvangst met koffie/thee en een zoete verrassing, een broodje en een consumptie, deelname aan 2 workshops, een goed gevulde goodie bag en maken ze kans op mooie prijzen. Kaarten zijn te bestellen via www.outdoorbrabant.nl

Deelnemende vrouwen kunnen kiezen uit ca. 15 workshops o.a. over kleuren, yoga, Happy Healthy Life, paardrijden, interieuradvies en een whisky proeverij.

Outdoor Brabant Vrouw&Zo wordt o.a. mogelijk gemaakt door:
ABC Clinic, BADOR Bouw ADvies ORganisatie, Bank ten Cate & Cie , Happy Healty Life, Issue Magazine, Kamsteeg Tuinen, Karin Frensch, KU DE TA Fashion, Le Jeune De Lux, LSGemzz, Manege Hoeve Galderzicht, MZC De Lind, Rüttchen, Webapp, Raadhuisstraat 3 & Buro Zuyver, Scotch Whisky International, YellSL en yogasite.nl

Meer informatie over kaartverkoop, programma, etc. vind je hier


Aanmelden voor onze nieuwsbrief