Nouwens nieuwe 'Exclusive Business Partner'

Nouwens nieuwe 'Exclusive Business Partner'
Nouwens Transport was al enkele jaren lid van de Founders Club van Outdoor Brabant. Recent besloot de transportspecialist uit Breda om de sponsoring uit te breiden. Afgelopen maand werd het contract getekend en is Nouwens Transport Exclusive Business Partner van het evenement.

Nouwens Transport was al enkele jaren lid van de Founders Club van Outdoor Brabant. Recent besloot de transportspecialist uit Breda om de sponsoring uit te breiden. Afgelopen maand werd het contract getekend en is Nouwens Transport Exclusive Business Partner van het evenement. Het management en de medewerkers, maar bovenal de relaties van Nouwens Transport verheugen zich nu al op de 5 fantastische dagen Outdoor Brabant met prachtige paardensport, zakelijke ontmoetingen en vooral veel gezelligheid.

Met wederom vier NK's bij het mennen, internationale eventingsport van het hoogste niveau, springen, dressuur, hippische demonstraties en de gezellige Outdoor Fair, het Kamsteeg Tuinenplein, de After Summer Lounge, het programma voor kinderen en tal van business to business evenementen is het evenement voor iedereen een bezoek zeker waard!


Aanmelden voor onze nieuwsbrief