Netwerkclubs zoeken elkaar op tijdens Outdoor Brabant

Netwerkclubs zoeken elkaar op tijdens Outdoor Brabant
Op donderdagochtend 5 september, de tweede dag van Outdoor Brabant en de Issue Outdoor Brabant Business Dagen, ontmoeten verschillende ondernemers van 7 BNI Chapters, het Aithra netwerk en de zakelijke relaties van Outdoor Brabant elkaar in de VIP-tent tijdens het grootste BNI ontbijt van Nederland. Het programma is opgezet volgens het BNI concept dat z’n basis heeft in het principe "wat je weggeeft, komt bij je terug!"

“Steeds meer ondernemers en netwerkclubs ontdekken ons evenement als de ideale locatie om andere ondernemers te ontmoeten,” zegt Ton Overeem, voorzitter van Outdoor Brabant.  “Vorig jaar vonden de 250 aanwezige ondernemers ons eerste BNI ontbijt een groot succes en voor herhaling vatbaar. En dat nieuws heeft zich verspreid, dit jaar verwachten we zo’n 450 ondernemers.”

Deelnemers mogen een introducé meenemen naar dit speciale BNI ontbijt. Er zijn twee arrangementen, één voor alleen het ontbijt en een ander arrangement met een interactief dagprogramma. Aanmelden kan via het online inschrijfformulier van BNI.

Outdoor Brabant, dat de ambitie heeft om uit te groeien tot een nationaal hospitality-evenement, wordt steeds meer hét platform voor zakelijk West-Brabant. Het Hippische evenement na de zomervakantie biedt mogelijkheden voor iedere zakelijke partner, zoals de Issue Outdoor Brabant Business Dagen, een stand op het Kamsteeg Tuinenplein of de Outdoor Fair, het Founderschap en diverse hospitality- en exposure mogelijkheden. 


Aanmelden voor onze nieuwsbrief