‘n prachtig jeugdprogramma in de Demoring

‘n prachtig jeugdprogramma in de Demoring
Met de creativiteit, het enthousiasme en de man/vrouwkracht van vier (hippische) partijen uit de regio hebben heel veel kinderen vanmiddag genoten van een prachtig programma in de Demonstratiering van Outdoor Brabant tijdens de Rabobank Jeugdmiddag.

Hoeve Galderzicht zorgde zoals elk jaar weer voor het nodige spektakel. Dit jaar hadden ze cowboy Charlie en indiaan Dappere Wolk gestuurd. Het paard van Dappere Wolk werd gestolen en de indiaan en de cowboy moesten om het paard strijden. Met hulp van het opperhoofd en de geesten wist Dappere Wolk de drie battles te winnen en kreeg ie z’n schimmel weer terug. Behalve dit verhaal uit Tommie’s Wilde Westen verhalenboek gaf Hoeve Galderzicht ook nog een fantastische demonstratie Patrouille springen.

ROC Prinsentuin had een paar stevige trekpaarden geregeld die met tientallen kinderen het terrein rond zijn geweest en die ook nog een show gaven.

Manege Sintels had behalve pony’s waar ze een demonstratie mee gaven en de bezoekende kinderen op mochten rijden ook twee schattige ezeltjes meegebracht.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief