Monkey Town Breda maakt Outdoor Brabant voor kinderen een onvergetelijke ervaring

Monkey Town Breda maakt Outdoor Brabant voor kinderen een onvergetelijke ervaring

Vooral ouders uit de omgeving van Breda kennen Monkey Town Breda wel van het enorme speelparadijs aan de Tramsingel in Breda. Daar kun kinderen het hele jaar door binnen spelen. Eén keer per jaar echter kunnen de kinderen met Monkey Town Breda ook lekker buiten spelen.

Speciaal voor de kinderen die Outdoor Brabant bezoeken heeft Monkey Town Breda ook dit jaar op landgoed de Prinsenhoeve een heel kinderdorp gebouwd.

"Het is inmiddels al het derde jaar dat we naar Outdoor Brabant komen, dus zo langzamerhand weten we precies waar kinderen graag op spelen,” zegt Bart Verwijmeren van Monkey Town Breda. „Zelfs met minder mooi weer maken we er een onvergetelijke ervaring van.” Kinderen kunnen in het Monkey Town kinderdorp vijf dagen lang lekker buiten spelen. Ze kunnen reuzensprongen maken op de bungie trampoline, klimmen in de klimaap of gewoon lekker ravotten in het speeltoestel. Er kan ook geknutseld worden en er worden leuke jungle spelletjes georganiseerd zoals ballen gooien met de leeuw. Voor de allerkleinsten krijgt natuurlijk ook de ballenbak een plekje in het kinderdorp.

Het Monkey Town Kinderdorp is al op woensdagmiddag 2 september v.a. 14.00 uur geopend en is verder alle dagen van Outdoor Brabant open voor kinderen die willen spelen. Dus ouders die van de sport, de Outdoor Fair of een van de gezellige bijeenkomsten willen genieten, hoeven zich geen zorgen te maken dat hun kinderen zich gaan vervelen.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief