MenSport blikt vooruit op Outdoor Brabant

MenSport blikt vooruit op Outdoor Brabant

Natuurlijk is het magazine MenSport ook met een stand aanwezig tijdens Outdoor Brabant. Een Wereldkampioenschap in eigen land is heel bijzonder, daar willen de redactie en de lezers van MenSport niets van missen. In de volgende uitgave van MenSport is daarom al heel veel te lezen over het WK mennen pony’s, met een hele spannende actie voor de abonnees.

MenSport bezocht onder meer parcoursbouwer Jeroen Houterman op de terreinen van Outdoor Brabant, terwijl hij de nieuw te bouwen marathonhindernissen aan het uitzetten was.  Houterman liep samen met MenSport door de bestaande hindernissen en gaf zo een ‘sneak preview’ in de te bouwen marathon voor de WK ponyaanspanningen en vierspan paarden. Een blik op hoe het er in aanvang uit ziet en wat de ideeën van Jeroen Houterman en zijn team zijn. De opbouw van de hindernissen is nog steeds in volle gang. Abonnees van MenSport maken kans op een unieke parcoursverkenning, onder leiding van de kersverse nationale kampioen vierspannen IJsbrand Chardon, tijdens Outdoor Brabant. Lees er alles over in MenSport nr. 5, die op 6 augustus verschijnt. Ook los verkrijgbaar in de tijdschriftenhandel of via www.paardenmagazines.nl.

 

Verder blikt MenSport vooruit op de Nederlandse ponyvierspanmenners die in aanmerking komen om aan het WK ponyvierspannen deel te nemen.

En ‘last but nog least’ een overzicht van de Belgische WK-ponyspankandidaten inclusief een interview met vader en zoon Nijs. Zoon Nathan selecteert zich mogelijk namens België voor het WK ponyvierspannen. Vader Jan geeft hem les. Daarnaast blijkt de 21-jarige Nathan een begenadigd koetsenbouwer, met de complimenten van Van den Heuvel. Als hij in Breda start, rijdt hij zijn zelf ontworpen dressuurkoets en zelfgebouwde marathonwagen. www.mensport.nl.

 


Aanmelden voor onze nieuwsbrief