Mathieu Lemoine wint CIC3* eventing

Mathieu Lemoine wint CIC3* eventing
Na de dressuur stond de Fransman Mathieu Lemoine op een 13e plaats in het algemeen klassement. Zijn springparcours gisteren bracht hem op de 4e plaats en met slechts wat tijdfouten in de cross mocht Lemoine met z’n schimmel Petrus de la Triballe de CIC3* editie 2012 op zijn naam schrijven. Raf Kooremans was met twee paarden in de top 5 de beste Nederlander.

Met Cavalor Chase the Moon werd Kooremans 3e en met Cavalor Telstar 4e.  De 3* cross country  werd gesponsord door Mercedes Benz in samenwerking met Rüttchen. De prestatie van Raf Kooremans leverde hem behalve de twee geldprijzen de Pahud de Mortagne wisselbeker op die door de weduwe van deze succesvolle Olympische eventingruiter beschikbaar is gesteld voor de beste Nederlandse eventing combinatie in Breda.
In de CIC2* Full Management Suppport Prijs was de overwinning voor de Engelse Emma Humphrey met Zeus. De Britse amazone reed in de dressuur naar een derde plaats en met zeer constante foutloze ritten bij het springparcours en de cross country was de overwinning welverdiend. Op de tweede plaats eindigde de Italiaanse Constanza Mantici met Educau. Jan van Beek was met een 3e plaats de beste Nederlander met Winston.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief