Indrukwekkende deelnemerslijst dressuurrubrieken

Marlies van Baalen, Joyce Lenaerts, Lisanne Zoutendijk, Marieke van der Putten en nog vele andere dressuurtoppers

De startlijsten van de reguliere dressuurrubrieken van het komende FEI WK Vierspannen organised by Outdoor Brabant zien er veelbelovend uit. Met topamazones als Marlies van Baalen en Lisanne Zoutendijk en al even veelbelovende paarden zoals Ratzinger en Glock's Federleicht wordt het genieten voor dressuurliefhebbers op donderdag 1 en vrijdag 2 september a.s. op de Prinsenhoeve. Joyce Lenaerts zien we zowel bij de Subl competitie als bij de reguliere rubrieken met verschillende paarden in actie.

De Grand Prix op 2 september is een kaderwedstrijd. Marlies van Baalen met Ratzinger en Marieke van der Putten met het bewegingswonder GLOCK's Federleicht zijn slechts enkele van de deelnemers. Ook in de Lichte tour rubrieken is het deelnemersveld zeer sterk. Lisanne Zoutendijk, Stephanie Beek en Geert-Jan Rateland zijn enkele van de deelnemers.

Bij de Subli competitie op donderdag zien we o.a. Jeanine Nieuwenhuis in actie met de prachtige merrie Great Lady TC bij de 5 jarigen. Joyce Lenaerts start zowel met een 4- als een 5-jarig talent.

 


Aanmelden voor onze nieuwsbrief