Marielle Bastiaansen ambassadeur Outdoor Brabant

Marielle Bastiaansen ambassadeur Outdoor Brabant
Haardeskundige Marielle Bastiaansen, bekend van de Rtl4 programma's, Looking Good, Hollands Next Top Model en Life is Beautiful is vanaf nu ambassadeur voor Outdoor Brabant. De Bredase beauty expert en TV-bekendheid groeide op tussen de paarden op een boerderij in Prinsenbeek, komt al jaren als bezoeker naar het evenement en is er trots op ambassadeur van het evenement te mogen zijn.

“Ik was een echt paardenmeisje, vol toewijding verzorgde ik dagelijks met mijn zussen onze pony’s. En het ambitieuze zat er toen al in, ik reed zowel met springen als dressuur op Z-niveau (red. zwaar). Ik heb serieus overwogen om verder te gaan in de paardensport, maar de keus is uiteindelijk op het kappersvak gevallen. Ik kom, niet als deelnemer maar als bezoeker, al jaren met veel plezier op dit fantastische evenement. Vol trots draag ik de ere titel ambassadeur van Outdoor Brabant en ik nodig iedereen van harte uit van 4 tot en met 8 september in Breda!”

Iedereen voelt zich thuis

“Outdoor Brabant heeft een uniek karakter, waardoor iedereen zich er thuis voelt. Door de verschillende disciplines in de paardensport staat het evenement hoog aangeschreven bij de liefhebber, de Outdoor Fair en alle activiteiten voor kinderen maken het plaatje compleet. En dan is het ook nog eens gratis toegankelijk! Vorig jaar ben ik voor het eerst met mijn zoontje Willem geweest en die was niet weg te slaan bij de demonstratiering. Echt heel leuk! Dus dit jaar zijn we er zeker weer op de Rabobank Jeugdmiddag op woensdag 4 september.”

Aangenaam verrast

“De groei die Outdoor Brabant heeft gemaakt, heeft mij aangenaam verrast en vandaar dat ik erg trots ben om hier ambassadeur van te zijn. Er is op alle vlakken een grote professionaliseringsslag gemaakt. Alles klopt, dat merk je als je het terrein opkomt. Het begint al met de indrukwekkende hindernissen waar je als bezoeker tussendoor loopt. Het gezellige Kamsteeg Tuinenplein met de middenbar, natuurlijk hét trefpunt voor een koffie’tje of een borreltje. Aan alles is gedacht en dat maakt je bezoek zo leuk. Of je nu zin hebt in een frietje of lekker rustig uitgebreid wilt eten, het kan allemaal.”

Sportief netwerken

“In de VIP tent ben ik in de afgelopen jaren regelmatig geweest op uitnodiging van diverse bedrijven. Zo’n compleet verzorgde dag voelt als een warme deken, sponsoren maken goed gebruik van Outdoor Brabant in hun relatiemarketing. Als ondernemer vind ik het mooi om te zien dat de zakelijke mogelijkheden flink uitgebreid zijn. De Issue Outdoor Brabant Businessdagen op woensdag 4 en donderdag 5 september zijn een perfecte aanvulling, zeker met de goedbezochte zakelijke borrel op woensdag vanaf 17.00u. The place to be, voor zakelijk Breda en omgeving! Het gaat tenslotte om netwerken. Voor mijzelf ook belangrijk want mijn nieuwe studio YellSL  opent  op vrijdag 13 september in Breda. Het gaat om een nieuw concept waar hairweaving centraal staat, ik heb er heel veel zin. En ook voor mij is het goed om contacten te leggen, dus de woensdag zie je mij zeker op Outdoor Brabant!”

“De cirkel is weer rond, als jonge, enthousiaste ruiter droomde ik ooit op een toonaangevend toernooi als Outdoor Brabant te rijden.  Als ambassadeur voel ik mij dus erg betrokken bij de ruiters, alleen de geur van de paarden brengt bij mij al de herinneringen terug aan de spanning voor de wedstrijd. Ik wens iedereen een geslaagd en gezellig evenement toe zowel op sportief als zakelijk gebied!”  


Aanmelden voor onze nieuwsbrief