Maessen tenten heeft de Prinsenhoeve prachtig ingericht

Maessen tenten heeft de Prinsenhoeve prachtig ingericht
Voor een grootschalig evenement als Outdoor Brabant is een enorme hoeveelheid tijdelijke huisvesting nodig. Maessen tenten heeft voor het tweede jaar alle tenten geleverd. En het ziet er prachtig uit! In minder dan een week stonden de VIP-tent, alle stands in de Outdoor Fair communicated by BN de Stem, de Riders Home, de medewerkerstent, etc. keurig op hun plaats, een record!

Na het succes van vorig jaar is de corridor waardoor de deelnemers te paard naar de Rabobank piste galopperen weer terug in de VIP-tent. Verder is de VIP-tent dit jaar groter dan vorig jaar, zijn er meer stands op de 3 pleinen van de Outdoor Fair en is de Riders Home helemaal nieuw aangekleed.

Roderick van den Hoek van Maessen tenten is tevreden over het resultaat. “We hadden nu meer tijd om samen met MT-lid Jeannine Evers plannen te maken en voorbereidingen te treffen, dat heeft tot een nog beter en sneller resultaat geleid.” aldus Van den Hoek, die zelf zeker op Outdoor Brabant aanwezig zal zijn de komende dagen. “Outdoor Brabant is een belangrijk evenement in Brabant, dat maakt het een mooie opportunity voor ons om te laten zien wat we kunnen.”


Aanmelden voor onze nieuwsbrief