Kwaliteit en ambitie

Kwaliteit en ambitie
AKD, een landelijk opererend kantoor met 200 advocaten en notarissen, is al jaar en dag ook gevestigd in Noord-Brabant (waaronder in Breda) en heeft nauwe banden met de gemeente Breda, provincies Noord-Brabant en Zeeland en het regionale bedrijfsleven aldaar.

Egbert de Groot, vestigingsvoorzitter Breda: ”Als kantoor vinden we het zeer belangrijk om dichtbij onze relaties te staan en ze ook diverse keren per jaar persoonlijk te ontmoeten. Outdoor Brabant biedt hier de perfecte gelegenheid voor. Daarbij staat Outdoor Brabant voor kwaliteit en ambitie. Met een no-nonsense, persoonlijke uitstraling en benadering. Precies waar AKD ook voor staat. Korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen we dat bij AKD en daar past Outdoor Brabant prima bij.”

AKD is met 30 relaties aanwezig op vrijdag 26 september en als founder op de overige dagen. De Groot en zijn team verwachten daarnaast veel bekenden te ontmoeten die door onze mede-founders zijn uitgenodigd. 

De Groot prijst Outdoor Brabant om de goede organisatie: “Op een mooie locatie, met een informele sfeer en interessant publiek. Outdoor Brabant is een van de mooie evenementen in Breda, één van de steden waar AKD kantoor houdt en een grote klantenkring en betrokkenheid heeft opgebouwd. Kortom, voor AKD is dit een ideale gelegenheid om relaties te ontvangen, om als kantoor deel te nemen aan mooi evenement en in een bijzondere en stijlvolle ambiance en ons zakelijk netwerk uit te breiden.”


Aanmelden voor onze nieuwsbrief