Je kun niet meer zeggen dat je geen paard gezien hebt…

Je kun niet meer zeggen dat je geen paard gezien hebt…
Samen met de Gemeente Breda werkt Outdoor Brabant het hele jaar hard aan de toekomst van het evenement en de spin off voor de stad. Als toonaangevend sport- en publieksevenement en met interessante bedrijven die zich er aan willen verbinden draagt Outdoor Brabant een steentje bij aan de economie en wordt de stad nog meer een plek waar mensen willen werken en wonen.

Dit jaar zijn er volgens de Gemeente Breda weer flinke slagen gemaakt… zoals het prachtige Kamsteeg Tuinenplein en de druk bezochte Business-to-Business tent. “Met zoveel bedrijvigheid merk je dat ondernemers hier weer geloven in de toekomst,” aldus een woordvoerder van de Gemeente Breda. “En ze kunnen niet meer zeggen dat ze in alle drukte geen paard gezien hebben  want die galopperen nu zelfs dwars door de tent.” De corridor die voor de ruiters als toegang tot de Rabobankpiste dient, valt ontzettend in de smaak. De sport komt zo heel dichtbij. Ook het aantrekken van nieuwe sponsoren, zoals dit jaar ondanks economisch lastige tijden goed is gelukt, wordt door de gemeente toegejuicht.

Genoeg positieve ontwikkelingen en ook weer input om het evenement nog aantrekkelijker en vooral bekender te maken. De Gemeente Breda en Outdoor Brabant gaan na vandaag weer samen aan de slag om verder aan de toekomst te werken.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief