Huub van der Mark scoort punten in KNHS-Copain Eventing Cup

Huub van der Mark scoort punten in KNHS-Copain Eventing Cup
MAARSBERGEN (KNHS) Zaterdag 18 juni werd voor het eerst op Landgoed Maarsbergen een CIC* eventingwedstrijd georganiseerd. Voor de Nederlandse deelnemers kansen om punten binnen te halen voor de KNHS-Copain Eventing Cup. Huub van der Mark met Avanti (v. Tenerife VDL) werd tweede en behaalde zo 27 punten voor de tussenstand.

Tijdens deze korte 1-ster wedstrijd werden alle drie de onderdelen op dezelfde dag verreden. Na de dressuur stond Van der Mark al op de tweede plek. Hij had één springfout in het parcours en legde de cross foutloos af. Hiermee eindigde hij met 52,4 strafpunten. Alice Naber-Lozeman werd vierde met Peter Panker. Na een achtste plek in de dressuur, vier strafpunten in het springen en een foutloze cross eindigde zij met 56,5 strafpunten.

Het is nog steeds René van der Loo die met Spanky aan de leiding staat in het tussenklassement. Remco Bouwens behaalde de vijfde plaats in Maarsbergen en stijgt daarmee vijf plaatsen in het tussenklassement. De volgende wedstrijd waar punten voor de KNHS-Copain Eventing Cup behaald kunnen worden is op 20 en 21 augustus in Helvoirt.

Tussenstand KNHS-Copain Eventing Cup na Maarsbergen

Naam Paard Plaats Punten 1 René van der Loo Spanky Helvoirt 79 2 Hilde van Eerden Win and Go Winterswijk 69 3 Larissa Hartkamp Mindira Lunteren 64 4 Quint van Giersbergen Chester Laren 61 5 Remco Bouwens Wotan Heerlen 60 6 Jenny van Rijsewijk-Voskens Misty Brown Tilburg 50 7 Math Tielemans Ulando Bladel 47 8 Alice Naber Peter Parker Biddinghuizen 45 8 Anouk van Gerven Prestige Z Chaam 45 10 Huub van der Mark Avanti Overasselt 44

Aanmelden voor onze nieuwsbrief