Het evenement staat maar wordt nog veel beter!

Het evenement staat maar wordt nog veel beter!
Prestige, het bedrijf uit Breda dat al 23 jaar gespecialiseerd is in zonweringen, rolluiken, jaloezieën, terrasoverkappingen, garagedeuren, markiezen, etc. is samen met z’n toeleverancier, Luxaflex Exclusive Business Partner van Outdoor Brabant geworden. De keuze voor de paardensport lag enigszins voor de hand omdat zowel Luxaflex Nederland, bekend als sponsor van de paarden van Imke Schellekens-Bartels, als Prestige via de eigen familiekring nauwe betrokkenheid bij de sport hebben.

Toch bekijkt Jos Cornelissen, directeur van Prestige zijn samenwerking met Outdoor Brabant nadrukkelijk ook van een zakelijke kant. In 2012 was het bedrijf  voor het eerst aanwezig op het Kamsteeg Tuinenplein. Dat is toen erg goed bevallen. Dit jaar heeft Prestige o.a. gezorgd voor de schitterende overkapping in het Kamsteeg Tuinenplein en zijn er zonweringen, een glazen wand en diverse in- en outdoor producten van Luxaflex te vinden.

Cornelissen ziet nog meer mogelijkheden voor exposure voor zijn bedrijf en het evenement: “Outdoor Brabant staat er goed voor! Ik ben ervan overtuigd dat we het succes in de komende jaren kunnen laten uitwaaieren naar de hele provincie Noord-Brabant en waarschijnlijk ook Zuid-Holland en een stuk van België.”


Aanmelden voor onze nieuwsbrief