Founders enthousiast over de toekomst van Outdoor Brabant

Founders enthousiast over de toekomst van Outdoor Brabant

Vanavond waren de Founders, de business club van Outdoor Brabant, te gast bij toppartner Rabobank Breda. Gastheer Peter van der Schans, commercieel directeur bij de Rabobank Breda, had een interessant verhaal over de innovaties die de Rabobank aan het bedrijfsleven en de bewoners van de stad Breda te bieden heeft en zorgde er met zijn team voor dat het de Founders vanavond aan niets ontbrak. Natuurlijk was er ook veel nieuws over het naderende FEI Wereldkampioenschap Vierspannen organised by Outdoor Brabant.
 

Met veel interesse werd geluisterd naar de uiteenzetting van toernooi-directeur John de Vos die uitvoerig toelichtte hoe de terreinindeling voor het komend WK Vierspannen eruit ziet en welke stappen Outdoor Brabant voor de toekomst (na 2016) heeft ondernomen. "Een helder en goed verhaal", was de reactie van vele aanwezigen.

Tenslotte werd de Knowingo App geintroduceerd die in de aanloop naar en tijdens het WK Vierspannen iedereen in de ban moet krijgen van het sportieve spektakel dat van 31 augustus t/m 4 september op de Prinsenhoeve plaats zal vinden. Degenen die tussen nu en 31 augustus de meeste vragen goed beantwoorden maken kans op toegangskaarten voor het evenement en degene die tijdens het evenement de meeste kennis toont wordt op het podium van de wereldkampioen gehuldigd en ontvangt de Outdoor Brabant Cup!

Tradtiegetrouw werd de avond afgesloten met een gezellige borrel en een heerlijk buffet waarbij natuurlijk uitgebreid gelegenheid tot netwerken was.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief