Founders bijeen tijdens Smaakvol Breda

Founders bijeen tijdens Smaakvol Breda
Op 3 juni was het weer de hoogste tijd voor een ontmoeting van de Founders.

Op 3 juni was het weer de hoogste tijd voor een ontmoeting van de Founders. De Rabobank, met als gastheer directievoorzitter Willem Peter Kriek, ontvingen de leden van de Founders Club van Breda Hippique in Golden Tulip Hotel de Keyser waar hij de bijeenkomst opende.

Voorzitter van Breda Hippique, Mathé Bögels, heeft met alle aanwezigen de hoogtepunten van het programma van Breda Hippique, zoals het Farewell moment voor de Kentucky gangers, het NK eventing, de business bijeenkomsten en de vele andere hoogtepunten besproken. Een van die hoogtepunten is natuurlijk het WK mennen Aangepast Sporten dat dit jaar tijdens Breda Hippique zal plaatsvinden. Regerend wereldkampioen Jacques Poppen was op de Foundersbijeenkomst aanwezig om te vertellen over de para equestrian sport en het belang van dit wereldkampioenschap.

Na de opening werden alle gasten namens de Rabobank uitgenodigd voor het culinaire evenement Smaakvol Breda. Dat zorgde  voor een sfeervolle bijeenkomst en de nodige culinaire verwennerijen.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief