Founders bijeen in Kerstsfeer

Founders bijeen in Kerstsfeer
Het wordt bijna traditie, de Founders Club- het ondernemersnetwerk van Breda Hippique kwam half december bijeen in kerstsfeer bij Tuincentrum Groenrijk.

Het was een warm welkom voor de ondernemers op de prachtig versierde locatie in Breda stond een heerlijk winterbuffet klaar en was er voor iedere Founder een attentie in kerstsfeer.

Voorzitter Mathé Bögels maakte van deze laatste Foundersbijeenkomst van 2010 gebruik om nog een keer terug te blikken naar het fantastische evenement in 2010 met louter hoogtepunten. De voorzitter dankte namens het Bestuur alle Founders voor hun steun aan het unieke hippische outdoor evenement.

Naast de terugblik stond de voorzitter ook even stil bij de Breda Hippique editie van 2011. De ambities reiken ver, er zijn plannen voor meer topwedstrijden, verdere verbeteringen van het terrein, etc. Daarvoor moet echter eerst nog flink gerekend worden met de partners uit het bedrijfsleven. de gemeente en de provincie. De hulp van nieuwe sponsors en niet in het minst de trouwe steun van Founders en bestaande sponsors is hard nodig om al die mooie ideeën waar te maken. 

 


Aanmelden voor onze nieuwsbrief