Founders ontdekken de beste bedden van de wereld

Founders ontdekken de beste bedden van de wereld

In de prachtige, onlangs geheel vernieuwde showroom van MW bedden in het centrum van Breda vond gisterenavond de laatste Founderbijeenkomst van 2017 plaats. Marieke en Jeroen Wijers vertelden alles over ‘de beste bedden van de wereld’ en nodigden hun gasten uit om vooral de luxe van de Hästens bedden zelf te proberen. Het Zweedse kwaliteitsmerk bedden is gevuld met paardenhaar. Slechts weinig materialen kunnen tippen aan paardenhaar als het gaat om de ventilatie in een bed. Elke gekrulde streng van paardenhaar werkt als een kleine veer en verbetert het werk van de interne verensystemen en biedt ondersteuning en flexibiliteit. Paardenhaar heeft zijn eigen uiterst effectieve, ingebouwde ventilatiesysteem. 

Zodra iedereen een comfortabel plekje in de showroom had gevonden was het de beurt aan voorzitter Cees Meeuwis om de ondernemers van de business club van Outdoor Brabant bij te praten over hun favoriete evenement. De voorzitter kon helaas nog geen concrete naam noemen van een locatie maar heeft de aanwezigen wel gedeeld in zijn vertrouwen waarmee op dit moment stappen gezet worden naar de zo ontzettend belangrijke permanente locatie. “De gemeente helpt ons, stapje voor stapje komen we steeds dichterbij een definitieve locatie voor Outdoor Brabant. Eén waar we de volgende grote stap met ons mooie evenement kunnen maken. Er wordt keihard gewerkt aan die toekomst maar ook aan editie 2018 waarbij aan Outdoor Brabant de organisatie van het NK Vierspannen is toegewezen.”

 

Na het officiële gedeelte werden de Founders getrakteerd op een voortreffelijk walking dinner en was er natuurlijk weer volop gelegenheid om te netwerken. 


Aanmelden voor onze nieuwsbrief