Flesjewijn.com kiest voor de Founders Club Outdoor Brabant

Flesjewijn.com kiest voor de Founders Club Outdoor Brabant

Waarom? Herman & Mirjam Nouwens netwerken heel wat af en zoeken hierbij altijd naar diversiteit, niet alleen qua bezoekers van de netwerkbijeenkomsten maar ook qua locaties. De netwerkbijeenkomsten van de Founders Club die ze tot nu toe hebben meegemaakt hebben allemaal een bijzonder goede sfeer waarbij ze kennis maken met het gastbedrijf en natuurlijk de andere Founders ook steeds beter leren kennen.
 

Bij de Founders Club is natuurlijk het Outdoor Brabant evenement de rode draad. Daar zien Herman en Mirjam niet alleen de Club-leden zien maar ontmoeten ook vele andere mensen. De diversiteit in het sportieve programma, netwerk mogelijkheden en ’n goed feestje op z’n tijd zorgen dat ze er graag zijn. (en hun gasten ook!)

Wijn wordt veelal geassocieerd met gezelligheid en de drempel om online wijn te kopen is er gelukkig niet meer. Flesjewijn.com is nu 10 jaar online actief waarbij Herman en Mirjam merken dat hun klanten het persoonlijk contact en de geboden service rondom hun online bestelling of vragen enorm waarderen. Hierbij maakt het voor hen niet uit of het gaat om een bestelling van 1 fles of het verzorgen van 1000 relatie geschenken voor een bedrijf met aflevering bij de ontvanger thuis. Ze werken volgens een simpele regel: “We zeggen wat we doen én we doen wat we zeggen!”

Op Flesjewijn.com vindt u zo’n 1000 verschillende wijnen. Zoekt u een wijn die niet op Flesjewijn.com staat? Maak gebruik van de zoekservice en laat het Herman & Mirjam gerust weten. Ze zoeken graag vrijblijvend met u mee! Ook kunt u terecht in de fysieke winkel Flesjewijnshop te Oudenbosch. De koffie (en wijn) staat klaar.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief