Extra halte buslijn 115 op Prinsenhoeve

Extra halte buslijn 115 op Prinsenhoeve

Arriva, een van de grootste vervoersbedrijven in Europa, gaat het komende WK ponymennen ondersteunen met het transport van de bezoekers. Lijnbus 115 die van het Centraal Station in Breda via Effen, Rijsbergen en Zundert naar Wernhout rijdt, krijgt van 2 t/m 6 september een extra halte bij P6. Passagiers kunnen hier overstappen in de pendelbus naar het terrein. Maar dat is niet alles, Arriva verzorgt ook de pendeldienst tussen de bezoekersparkeerplaats van Outdoor Brabant en het evenemententerrein. Verder  zorgt Arriva dat alle schoolkinderen en hun juffen en meesters, die deelnemen aan het Scholenplan, bij school worden opgehaald en aan het eind van het programma weer netjes worden teruggebracht.

“Pas sinds dit jaar is Arriva actief in West-Brabant. Voor ons is dit een mooie gelegenheid om ons werkgebied en onze reizigers te leren kennen,” zegt regio manager Kees van de Wouw. “Arriva doet ook de transportservice voor andere evenementen zoals De Boulevard in Den Bosch en de Tilburgse Kermis. We gaan dit jaar verkennen of Outdoor Brabant daar ook bij past en hopen onze service in de komende jaren uit te breiden. Privé ben ik al een aantal keren op Outdoor Brabant geweest en ik vind het een prachtig evenement!”

John de Vos, toernooidirecteur van het WK en Outdoor Brabant is erg blij met de ondersteuning van Arriva; “De groeiende bezoekersaantallen van het evenement en zeker de toeloop die we met de WK’s dit jaar en volgend jaar verwachten, vragen om een betrouwbare professionele partner. Dan mogen we ons met de diensten van Arriva ontzettend gelukkig prijzen!”


Aanmelden voor onze nieuwsbrief