Elke dag had z’n charme

Elke dag had z’n charme
Karin Antonissen van Antonissen Interieurbouw is van het begin tot het eind van de afgelopen editie van Outdoor Brabant op de Prinsenhoeve geweest en de dagen zijn omgevlogen! Het begon voor Antonissen Interieurbouw al voor aanvang van het evenement omdat zij de ontvangstruimte in de VIP-tent hebben ingericht.

En naar aller tevredenheid, de dames achter de ontvangstbalie hadden een plezierige en representatieve werkplek en de gasten reageerden positief op de inrichting. Vooral de zitmeubels bij de entree en in de VIP-tent leverden veel positieve reacties op.

“Als Founder en BNI lid was het meteen al flink (net)werken voor me op de woensdag en donderdag van Outdoor Brabant. Door naar het geweldige feest op de donderdagavond, de business-to-business borrel op vrijdag en toen was het al weer weekend waar ook van alles te doen was… Elke dag van Outdoor Brabant heeft z’n charme “ concludeert Karin Antonissen. Overall kijkt ze terug op een zeer geslaagd evenement, weer beter ten opzichte van vorig jaar. De mooie nog betere opzet van het Kamsteeg tuinenplein en de nog drukker bezochte business dagen liggen nog vers in het geheugen.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief