Elk jaar een stukje mooier

Elk jaar een stukje mooier
Mark van Rikxoort, verantwoordelijk voor de aankleding van het terrein op de Prinsenhoeve, de logistiek en de veiligheid, ging begin dit jaar al aan de slag voor deze editie van Outdoor Brabant. Met het aanvragen van de vergunningen en het regelen van beveiliging, het vervoer van de gasten, de verkeersregelaars, de parkeerterreinen en de bewegwijzering naar het terrein. “Allemaal zaken waar de bezoekers en deelnemers straks tijdens het evenement als het goed is een plezierige ervaring mee hebben,” aldus van Rikxoort. “Al vanaf de snelweg moet het gemakkelijk zijn om naar de Prinsenhoeve te komen.”

Naast het oplossen van deze logistieke puzzels probeert Van Rikxoort elk jaar de aankleding van het terrein weer een stukje mooier te maken. Door aandacht te schenken aan de banieren die het terrein een feestelijke uitstraling geven en door de vaste hindernissen, die elk geadopteerd worden door een sponsor van Outdoor Brabant, zo fraai mogelijk te maken. Van Rikxoort: “Je hebt een ideaalbeeld in gedachten en elk jaar komen we daar een klein stukje dichter bij.”

Met nog slechts zes weken te gaan ligt Van Rikxoort beslist niet wakker ‘s nachts. Hij werkt al een aantal jaren samen met een vast team van supplier partners en goed ingewerkte vrijwilligers. Samen vormen ze een goed geoliede machine die precies weet wat er van hen verwacht wordt.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief