De Founders Club groeit

De Founders Club groeit
Het business netwerk van Outdoor Brabant, de Founders Club, groeit. Steeds meer bedrijven zien de kwaliteit en charme van dit netwerk en sluiten zich aan. Twee Founders vertellen waarom…

Pellikaan Club
De leden van de Founders Club gaan op 23 april a.s. kennis maken met een nieuw lid binnen van de Business Club. Ze gaan op bezoek bij deze nieuwe Founder, Club Pellikaan in Breda. De Founders hoeven echter niet bang te zijn dat ze door gastheer Steven ten Cate, clubmanager van de vestiging, stevig aan het sporten worden gezet. “Wij willen vooral kennismaken en onze passie delen tijdens deze bijeenkomst. Iedereen in Breda, publiek en bedrijven willen wij laten kennismaken hoe je sport beleeft vanuit je gevoel. Uiteindelijk zien we graag dat iedereen gaat bewegen maar op de 23ste gaan we erover praten bij een gezellige borrel!”

ASN Blewanus ziet mogelijkheden Founders Club
Corné Buurstede van ASN Blewanus komt graag naar Outdoor Brabant en de bijeenkomsten van de Founders Club. “Het is een interessant netwerk voor ons met interessante bedrijven. En iedereen rijdt auto dus wie weet wat ons schadebedrijf nog kan betekenen voor de andere ondernemers,” aldus Buurstede. “Daarnaast zijn we ook nog eens heel erg betrokken bij de paardensport, voor ons dus een mooie match!”


Aanmelden voor onze nieuwsbrief