Club van 100 viert jubileum tijdens bourgondische avond

Club van 100 viert jubileum tijdens bourgondische avond
Op 19 juli vierde de Club van 100 op Landgoed de Prinsenhoeve hun zilveren jubileum. Een historisch moment op een historische plek want het was precies vijfentwintig jaar nadat de internationale vierspan wedstrijd door enorme wateroverlast werd afgelast, die destijds ook op de Prinsenhoeve zou plaatsvinden. Daar werd het idee geboren om een vriendenclub op te richten die de internationale Vierspannen zou gaan ondersteunen. Die oprichting geschiedde in 1989.

Deze bijeenkomst vond gelukkig onder geheel andere weersomstandigheden plaats dan 25 jaar geleden waardoor het een heel plezierige bourgondische avond werd. De Vriendenclub die zo’n zestig leden heeft, genoot zichtbaar van de heerlijke hapjes en drankjes, de mooie locatie, het mooie weer en de gezelligheid. Vrijwel alle leden zagen het dan ook als een mooi voorproefje op de komende editie van Outdoor Brabant.

Mede dankzij deze steun van de Club van 100 heeft Outdoor Brabant zich kunnen ontwikkelen tot het grootschalige hippische evenement van de laatste jaren. En ook stelt de ondersteuning die de Club van 100 tijdens de jubileumbijeenkomst met de ondertekening van het Donateurscontract 2015-2017 voor de komende jaren heeft toegezegd Outdoor Brabant mede in de gelegenheid de toekomstplannen verder uit te voeren.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief