Club van 100 kijkt uit naar WK Vierspannen

Club van 100 kijkt uit naar WK Vierspannen

In 1989 werd de Club van 100 opgericht omdat de Stichting Vierspanrijden West-Brabant, die letterlijk in zwaar weer zat,  toen wat extra hulp kon gebruiken. Inmiddels gaat de vriendenclub al in de richting van hun 30ste jubileum.

Het gaat goed met de Club van 100. Het ledenaantal groeit gestaag en afgelopen jaar vooral met jongere leden. De Club van 100 bestaat vooral uit particulieren die het goed voor hebben met Outdoor Brabant en de Vierspansport. De leden van de club, een gemêleerd gezelschap van mannen en vrouwen, is natuurlijk op het FEI Wereldkampioenschap Vierspannen te vinden. Op zaterdag staat er een ontmoeting met een Mystery Guest op het programma. Wie dat is, is geheim maar het is vast en zeker een prominent uit de vierspanwereld. Op zondag luncht het gezelschap in de VIP-tent tijdens ontknoping van het wereldkampioenschap. Ook gedurende de rest van het jaar organiseert de Club van 100 diverse activiteiten.

Voorzitter Hans Raaijmakers is content; “In de afgelopen 12 jaar dat ik voorzitter ben, heb diverse WK’s meegemaakt en in 2014 ons zilveren jubileum. Dit jaar het Wereldkampioenschap Vierspannen is natuurlijk een kers op de taart! Onze bourgondisch getinte vriendenclub ‘voor hem en haar’ groeit en we hebben er weer leuke nieuwe jongere leden bij met interessante ideeën. Dat is belangrijk voor de continuïteit van de Club van 100.”

Ook dit WK jaar draagt de Club van 100 weer bij aan het evenement. Kijk maar eens naar de Club van 100 hindernis van de marathon, die is nog grootser en mooier aangekleed. Kortom als het aan deze trouwe vriendenclub ligt kunnen we nog lang genieten van de vierspansport in Breda. Zij genieten er in ieder geval zelf volop van! Wilt u aansluiten bij de Club van 100, kijk op www.declubvan100.com of bel met voorzitter Hans Raaijmakers,  (076-5653427 of 06-53174200) of mail naar: hans.raaijmakers@casema.nl

 

 

 


Aanmelden voor onze nieuwsbrief