Club van 100

Club van 100

Jan van den Heuvel heeft begin dit jaar Hans Raaijmakers opgevolgd als voorzitter van de Club van 100.  Deze echte Brabantse ondernemer is zelf al sinds z’n 7e jaar actief in de paardensport en was vanaf het eerste uur betrokken bij de internationale vierspanwedstrijden in Breda. Hij wil de ingezette weg voortzetten. Er staan leuke activiteiten op het programma tijdens de komende editie van Outdoor Brabant voor de Club van 100!

In 1989 werd de Club van 100 opgericht omdat de Stichting Vierspanrijden West-Brabant, die letterlijk in zwaar weer zat,  toen wat extra hulp kon gebruiken. Inmiddels gaat de vriendenclub al in de richting van hun 30ste jubileum. De club bestaat uit ca. 60 leden en is een van de meest trouwe en substantiële sponsors van Outdoor Brabant. Veel van de leden rijden zelf of zijn paardenliefhebber. De leden van de Club van 100 zien elkaar niet alleen tijdens Outdoor Brabant maar ook tijdens diverse bijeenkomsten door het jaar heen.

De doelstelling van de Club van 100 was oorspronkelijk om morele en materiële steun te verlenen aan de Stichting Vierspanrijden West-Brabant. In 2002 zijn de drie Bredase paardenevenementen gebundeld in de Stichting Breda Hippique, nu Outdoor Brabant. Naast sociale activiteiten wordt de helft van de jaarlijkse contributie besteed aan een donatie aan Outdoor Brabant. De Club heeft een financiële buffer gevormd om eventuele calamiteiten te helpen opvangen.

“Ik wil graag de ingezette weg voortzetten. Dat betekent dat we actief naar leden blijven zoeken voor onze club. Dat zijn mensen die affiniteit met de paardensport hebben en onderlinge band tussen onze leden belangrijk vinden. Daar wordt de Club van 100 interessanter van en het levert ook extra inkomsten voor Outdoor Brabant op!” aldus de nieuwe voorzitter, Jan van den Heuvel.

Tijdens de komende editie van Outdoor Brabant staan er voor de leden van de Club van 100 weer leuke activiteiten op het programma.

 


Aanmelden voor onze nieuwsbrief