Cateraar Marktzicht zorgt goed voor u tijdens Outdoor Brabant

Cateraar Marktzicht zorgt goed voor u tijdens Outdoor Brabant
Marktzicht is voor het tweede jaar de catering partner van Outdoor Brabant. Ze verzorgen alle maaltijden, hapjes, enz. Voor VIP-gasten, medewerkers, deelnemers en overige bezoekers. “Alhoewel we gespecialiseerd zijn in de catering van evenementen en bijeenkomsten voelde het toch vorig jaar alsof we in het diepe gesprongen. We zijn er toen met het team voor gegaan en gelukkig is dat goed bevallen,” zegt Winny Dongen van Marktzicht.

 

“Dit jaar hebben we voort geborduurd op die aanpak en er nog wat nieuwe initiatieven bij bedacht.” Zo is er dit jaar een leuk restaurant gemaakt langs het springterrein à la Paste & Pesto, ons restaurant in Prinsenbeek. Daar serveert Marktzicht gedurende lunch en diner steeds wisselende verse gerechten.
Vanochtend om 6 uur was het team van Marktzicht al in de weer met de voorbereidingen voor het Business Ontbijt dat om 8.00 uur in de VIP-tent van start ging. Verder stond vandaag nog een business lunch op het programma en de reguliere cateringvoorzieningen voor het restaurant, de crew catering, etc. Deze donderdag wordt voor het team een extra lange dag want vanavond presenteren ze alle aanwezigen tijdens de Gala avond weer een met luxe walking dinner.

 


Aanmelden voor onze nieuwsbrief