Bewuste keuze Stoof Zuyderleven leverde gewenste resultaat

Bewuste keuze Stoof Zuyderleven leverde gewenste resultaat
Exclusive Business Partner en financieel dienstverlener en makelaar Stoof Zuyderleven koos heel bewust voor Outdoor Brabant als evenement voor relatiemarketing. Directeur Willem Vermeulen en het team van Stoof Zuyderleven waren alle dagen op Outdoor Brabant te vinden maar hadden hun grote relatie ontvangst op de zondag van het evenement gepland.

Samen met B&P Full Management Support ontvingen zij hun relaties in de mooie ontvangsttent bij de waterhindernis van de cross country. “Een geweldige plek en er werd goed voor ons en onze ca. 100 gasten gezorgd,” aldus Vermeulen. “De mooie sport en het prachtige weer zorgden er natuurlijk ook voor dat iedereen volop genoot. De dag heeft geheel voldaan aan onze verwachtingen en die van onze gasten. We hadden ruime gelegenheid om met onze relaties te spreken. Deze sport en dit evenement lenen zich daar uitstekend voor!”

Outdoor Brabant is blij met de betrokkenheid van Stoof Zuyderleven als Exclusive Business Partner. “Dit is een partij die goed snapt hoe je een evenement als Outdoor Brabant zakelijk kunt inzetten!” zegt John de Vos, toernooi directeur. En die betrokkenheid gaat ver…. Medewerkers van Stoof Zuyderleven maakten voorafgaand aan Outdoor Brabant met engelengeduld een prachtig filmpje. Wie denkt dat dit een computeranimatie is… het is handgemaakt van speciaal vervaardigde M&M’s.

Bekijk het filmpje op de Facebookpagina van Stoof Zuyderleven


Aanmelden voor onze nieuwsbrief