Avans HBO Sportmarketing start eind augustus weer

Avans HBO Sportmarketing start eind augustus weer
De economische waarde van de sportsector is de afgelopen 10 jaar sterk in betekenis toegenomen. Voor Brabant wordt de toegevoegde waarde geschat op ca. € 700 mln. en een directe productiewaarde van € 1,5 miljard.... Paardensport is naast voetbal, zwemmen en hockey een van de kernsporten.

Wellicht kent u sporters/medewerkers voor wie deze opleiding een uitkomst is. Wilt u dan dit mailbericht naar hen doorsturen ?

Je ziet dat de professionalisering in de sportwereld in volle gang is. Begrijpelijk, want de concurrentie neemt toe. Sportorganisaties worden marketingorganisaties en de vraag ‘hoe profileer je je organisatie’ is actueel.

Moderne bedrijven en organisaties zien in dat een goed opgeleide sportmarketeer het verschil kan maken. Dan biedt de Deeltijdopleiding Commerciële Economie Sportmarketing van Avans Hogeschool in Breda dé oplossing.

Werken in de sport, sporten en één dag per week naar school .

HBO Commerciële Economie Sportmarketing in deeltijd is een opleiding voor ambitieuze mensen die sport-minded zijn. Onze studenten bedrijven hun sport intensief en/of zijn werkzaam in de sportwereld. Zij volgen op woensdagmiddag en -avond college, zodat de opleiding goed met werk en/of sport te combineren is.

Je leert je commercieel denken ordenen in deze brede opleiding waarin vakken als marketing, management en communicatie de boventoon voeren. Na het voltooien van de opleiding mag je jezelf Bachelor of Commerce noemen.

De brede economische opleiding is geheel toegespitst op de sportmarkt en is gericht op commerciële functies binnen en buiten de sportwereld. De opleiding werkt met praktijkdocenten die hun werk in de sportmarkt combineren met het docentschap, zoals sportmarketeers, sportmanagers en ex-topsporters.

Je zit in een groep met andere (top)sporters en mensen die werkzaam zijn in de sport. Toetsing vindt plaats aan de hand van praktijkopdrachten in het werkveld.

Avans Hogeschool: 076 - 52 50 921


Aanmelden voor onze nieuwsbrief