Alleen M-combinaties verdienen punten in KNHS-Copain Eventing Cup

Alleen M-combinaties verdienen punten in KNHS-Copain Eventing Cup
VROUWENPOLDER (KNHS) – In het Zeeuwse Vrouwenpolder konden deelnemers zaterdag 21 mei competitiepunten verdienen voor de KNHS-Copain Eventing Cup. Vera Roozen en Larissa Hartkamp wonnen beiden een M-rubriek. n de klasse Z werden dit keer geen punten voor de competitie verdiend. Om voor punten in aanmerking te komen moeten combinaties onder de grens van 80 strafpunten blijven. Winnaar van de rubriek Remco Bouwens kwam door een weigering en enkele tijdfouten op een totaal van 80,60 strafpunten.

In de tussenstand van de KNHS-Copain Eventing Cup blijft Hilde van Eerden aan kop. Ze wordt gevolgd door Larissa Hartkamp en Rene van der Loo. De volgende wedstrijd om de KNHS- Copain Eventing Cup wordt verreden tijdens Rabo Renswoude Horse Trails van 1 t/m 5 juni 2011.

In de eerste rubriek klasse M liet winnares Vera Roozen naar een eindscore 54,20 strafpunten noteren. Zij ging met Roses of Paradise (v. Metall) aan de leiding na de dressuur. Door een foutloos springparcours en slechts enkele tijdfouten in de cross wist zij deze plek te behouden. Tweede werd Larissa Hartkamp met haar paard Veronica (v. Nobility) die een eindscore van 57,30 strafpunten behaalde. Met haar paard Mindira (v. Dillenburg) won Larissa de andere M-rubriek. Ze wist haar dressuurscore van 55,00 strafpunten vast te houden en bleef zo de concurrentie voor. De tweede plaats was voor Rene van der Loo met Spanky (v. Amati). De combinatie zette een goede dressuurscore neer van 52,00 strafpunten, maar een springfout in het parcours bracht hen op een totaal van 56,00 strafpunten.


Aanmelden voor onze nieuwsbrief