Achter de schermen: Peer de Rooy zuinig op het bos

Achter de schermen: Peer de Rooy zuinig op het bos

Tijdens een evenement waar zo’n 50.000 bezoekers vol interesse de sport volgen, worden er flink wat startlijsten, uitslagen, parcourstekeningen, etc. bekeken.

Sinds een jaar of zeven is Peer de Rooy, in het dagelijks leven audicien, verantwoordelijk voor de copy service.

Niet omdat ze paardengek is… integendeel, ze weet niets van paarden af en vindt ze paarden zelfs best eng. Inmiddels heeft ze door goed op te letten wel veel geleerd over de sport en vindt ze het erg leuk om naar de paarden te kijken.

“Maar vooral omdat het zo leuk is op Outdoor Brabant,” aldus Peer. “Het evenement is top, de Outdoor Fair heel gezellig en er wordt goed voor alle vrijwilligers gezorgd. De sfeer onderling is super, iedereen wil elkaar  graag helpen.”

Peer loopt op een dag flink wat af… Soms uitslagen ophalen bij de secretariaten, maar vooral alle start- en uitslagenlijsten rondbrengen naar de informatiebalie en de grote en kleine VIP tenten. Ook maakt ze informatiepakketjes voor de 65 hinderniswachten bij de cross en de marathon. Ze let goed op dat ze niet te grote hoeveelheden lijsten kopieert: “Ik loop liever een keer extra dan dat ik er een bos bomen doorheen jaag!”


Aanmelden voor onze nieuwsbrief